Как да прилагаме проекта

Проектът "Отговорна игра" е предназначен да подпомогне вашата ежедневна работа, като получите повече информация, обучение и полезни съвети при работа с проблемни клиенти и потребители с поведенчески отклонения.

Превенцията на хазартна зависимост е най-добрият начин да осигурите стабилна и дългосрочна работа на вашия бизнес. Сигурно сте се сблъсквали със случаи на клиенти, които губейки при вас стават раздразнителни и започват да създават напрегната обстановка с поведението си? Сами знаете, че това не е добре нито за вашия бизнес, нито за останалите в локацията ви, а още по-малко за самия клиент. Най-добрият залог за да осигурите дългосрочно партньорство с вашите клиенти е да спечелите тяхното доверие, като им помогнете да възпитат у себе си дисциплина, самоконтрол и култура на игра, при която могат да контролират своята игра по начин, който те сами са определили и с лимити, които те сами са заложили. Всеки участник в игри може да прецени какъв е бюджета, който може да си позволи да задели за игра без това да повлияе негативно на неговите финанси и на неговият семеен живот.

Ако вие помогнете на вашите клиенти да определят този бюджет и им помогнете да определят колко често те биха искали да идват при вас, като след това заедно с тях отследявате да се спазват тези лимити, вие сте направили ВАЖНА крачка в посока дълготрайно партньорство в вашите клиенти и запазване на тяхното финансово и психологическо благополучие. Ако искате да научите повече за това как да работите с вашите клиенти можете да се включите в обученията организрани по Проект "Отговорна игра" и да се консултирате с нашите специалисти.