"Академия Отговорна Игра"

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В „АКАДЕМИЯ ОТГОВОРНА ИГРА“

Фондация „Отговорна игра“ има удоволствието да Ви покани да се включите в „Академия Отговорна игра” на 21 ноември (понеделник) посветена на темата за хазартна зависимост. Събитието се организира по проект „Отговорна игра“ с участието на български и международни експерти в областта на социално-отговорните практики в игралния бизнес и превенцията на хазартна зависимост. Сред поканените лектори са специализирани организациии, консултанти и психо-консултативни клиники, както и организатори от игралния сектор. По време на „Академия Отговорна игра” ще научите полезни практики, ще споделите своя опит и обмените информация с международни и български експерти в областта на превенцията на хазартна зависимост. Събитието ще се проведе на 21 ноември 2016г. от 10.30 часа в град София, зала „Витоша” на Интер Експо Център. Броят на участниците от един организатор не е ограничен. Участието е безплатно за регитриралите се. Презентациите ще се проведат на български и английски език с превод. Всеки участник ще получи CD носител с информационни материали, подлистник и химикал.

С участието си ще можете да научите полезна за работата Ви информация и да покажете активно социално-отговорно отношение и позиция по темата за превенция на хазартна зависимост, коет ще допринесете за изграждане и утвърждаване на положителен имидж на игралната индустрия в България.

Конференция „Академия Отговорна игра” включва:

Целодневна програма с презентации и дискусии с български и международни експерти
Кафе-паузи и обяд

Лектори, които ще вземат участие в „Академия Отговорна игра”:

България: Д-р Владимир Сотиров,  д-р Вяра Ганчева - Фондация „Форум за устойчиво развитие “Фокус”, проф. Соня Карабельова – Ръководител проект Фондация „Проджекта

Румъния: Дан Илиовичи, Изпълнителен директор, ROMBET

Сърбия: Д-р Душан Павлович, Докторант по съвместната международна докторантура по право,наука и технологии, координирана от Междуведомствения изследователски център за история на правото (CIRSFID), Болонски университет; Тилбургски институт по право, технологии и общество (TILT), Тилбургски университет.

Австрия: Хелмут Кафка, Президент на Austrian Automatenverbant

Великобритания и Холандия: Малкълм Брус, Старши консултант в G4,  Глобална група за насочване развитието на хазарта (Global gaming Guidance Group)

Моля да потвърдите Вашето участие не по-късно от 17 ноември 2016 г. (четвъртък), като посочите Вашето име и фамилия, месторабота и длъжност на e-mail: info@otgovorna-igra.com или на телефон: + 359 885 307 499.

Общата бройка участници е ограничена. За да гарантирате своето място, заявете  участие възможно най-скоро.